13/05/24

Елегія любові: «У світі все починається з матусі»

 Міжнародний день матері – це день, присвячений вшануванню матерів та бабусь або жінок, що замінювали їх. Щороку відзначається у другу неділю травня. Це свято материнства та любові, доброти та сімейних цінностей, свято дітей та батьків. Це сімейне та суспільне свято, що дає можливість висловити вдячність за щоденну любов, турботу та зусилля матерів. Пронизане теплими почуттями, як теплі лагідні травневі дні, свято усіх мам нагадує нам про найважливішу людину у житті кожного.

Традиційно у цей день дарують своїм матерям подарунки, листівки або квіти та, головне, приділяють увагу та час, щоб висловити свою любов і вдячність.

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе у своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

Маленькі читачі дитячої бібліотеки №40 завітали до бібліотеки, та власноруч виготовили листівку з привітаннями для найріднішої у світі людини, розповідали про своїх мам та читали вірші. За цікавим заняттям час у бібліотеці пролетів непомітно.

В цей день ми з щирого серця вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Захід підготувала та провела бібліотекар Людмила Таран

Немає коментарів:

Дописати коментар