17/05/24

Відкриття персональної виставки «З весною у серці» Тетяни Вдовіченко

 10 травня в АРТ-просторі Універсального читального залу відбулося відкриття персональної виставки «З весною у серці» Тетяни Вдовіченко, художника, графіка.

***

Тетяна Вдовиченко народилася 19.01.1993 р. в місті Кілія Одеської області. З 2000 по 2009 рр. навчалася у Вигінській школі Білгород-Дністровського району, під час навчання неодноразово брала участь у виставках різного рівня. Продовжила навчання в Білгород-Дністровському районному ліцеї. З 2011 по 2017 рр. навчалася у Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К.Д. Ушинського на художньо-графічному факультеті.

Учасниця численних обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок. У 2015 р. вступила до молодіжного об’єднання Одеської обласної організації Національної спілки художників України. З 2017 р. член НСХУ України.

Персональні виставки робіт проходили неодноразово в Одесі, Южному, Білгород-Дністровському, Чернівцях, Ізмаїлі, Чорноморську тощо.

Художниця працює в різних техніках та знаходиться у постійному творчому пошуку. Любить експериментувати з формами й кольоровим рішенням. Роботам притаманний лаконізм. Стиль майстрині пензля своєрідний. Потужним виразним засобом у роботах є колір – теплий та м'який. Думки, враження та емоції мисткиня передає за допомогою абстракції, виражені звучною експресивною лінією.

Весняні барви робіт Тетяни Вдовиченко будуть чекати шанувальників сучасного мистецтва з 10 травня по 03 червня 2024 р. в АРТ-просторі Універсального читального залу (вул. Катерининська, 67). Вхід вільний.




Немає коментарів:

Дописати коментар