06/07/23

Разом весело крокуємо

 “Дружба - це золота нитка, яка пов'язує серця усього світу.”

Д. Евеліна

Дружба - це дуже цінний дар, який ми отримуємо. Друзі знаходяться поруч з нами в періоди наших злетів і падінь, до них ми звертаємося за емоційною підтримкою і знаємо, що вони завжди підтримують нас.

День дружби - одне з наймолодших свят припадає на кінець липня.

А що ми знаємо про дружбу? Виявляється, що для заведення друг з другом стосунків нам вистачає близько 40 годин часу, проведеного разом. А щоб стати найкращими друзями, потрібно не менше 200 годин тісного спілкування.

Сучасна молодь при виборі друзів керується не популярністю чи інтелектом, а почуттям гумору, добротою і чесністю своїх однолітків. З плином часу кількість наших нових друзів зменшується, зате ми починаємо ближче спілкування зі старими друзями.

В дитячому віці людина обирає собі друзів своєї статі, а дорослі вважають цікавими дружні стосунки між чоловіком та жінкою.

Наші читачі завітали у дитячу бібліотеку №22, щоб розповісти про своїх друзів - літературних героїв улюблених книг, познайомитися з іншими книжками про дружбу, які їх з нетерпінням чекають, а також дізнатися цікаве про цей безцінний дар.

 
 
 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар