29/05/23

Як себе поводити, щоб не мати клопоту

Дуже добре, коли дитина вихована і слухняна. Як навчити дитину правил поведінки? У цьому нам допоможе знайомство з книгами на цю тему та бесіда, яку ми провели в бібліотеці-філії № 37 29 травня. Бібліотекар Чіняєва Т.В. запропонувала читачам-учням 2-Б класу школи №48 заглянути в «незвичайний дитячий садок», де на них чекали веселі уроки поведінки.

Добрі вірші та яскраві ілюстрації викликали у дітей позитивні емоції й перетворили засвоювання правил поведінки в захопливу гру. Діти познайомились, як потрібно себе поводити в бібліотеці, на прогулянці в парку, в гостях, на концерті та на стадіоні. В цьому їм допомогли твори Василя Сухомлинського «Добре слово», «Важко бути людиною», О’Генрі «Останній листок», В. Катаєва «Квіточка-семипелюсточка», «Азбука доброти» Наталії Чуб і казочками про добро та зло. Також ці твори навчають дітей уміння дружити, бути ввічливими, чемними, доброзичливими.

Завершилась зустріч грою «Коло побажань», в якому діти разом з вчителькою Шепелевою Н.В. та бібліотекарем бажали один одному здоров’я, успіхів в навчанні, гарного літнього відпочинку та здійснення всіх мрій та задумів.

Немає коментарів:

Дописати коментар