24/05/23

70-річчя від дня заснування бібліотеки-філії №23

23 травня 2023 р. бібліотека-філія №23 відсвяткувала свій ювілей – 70-річчя від дня заснування. Відзначити святкову подію у житті закладу зібралося багато друзів, партнерів, колег, які радо вітали бібліотеку та дарували квіти та подарунки.

Сьогодні сучасна бібліотека для багатьох з нас стала не лише книгозбірнею, а й місцем, де можна цікаво провести дозвілля, отримати цінні знання, емоції та поспілкуватися у колі людей зі спільними інтересами. Саме таким осередком культури і є бібліотека-філія №23. Її двері постійно відчинені для відвідувачів. Яскраво оформлене сучасне приміщення запрошує всіх охочих взяти участь у різноманітних бібліотечних заходах, майстер-класах, театральній студії «Від серця до серця» тощо.

Цей культурний заклад неодноразово славився своїми гучними та цікавими заходами для жителів Пересипі. З року в рік у цій книгозбірні працювало не одне покоління творчих, енергійних та талановитих бібліотекарів, які зробили свій внесок в історію та розвиток бібліотеки.

Тож, вітаємо колектив та бажаємо миру, міцного здоров’я, натхнення, Нехай всі ваші творчі поривання втілюються у нові цікаві проєкти. Нехай ваша бібліотека буде завжди повна вдячних читачів, а книги ніколи не виходять із моди.

Немає коментарів:

Дописати коментар