08/05/23

Бібліотечний огляд "Батьки і діти Премоги"

Низький уклін вам, ветерани війни!

Напередодні Дня пам'яті та примирення і 76 річниці від Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в бібліотеці-філії № 48 відбулися індивідуальні зустрічі з юними читачами. Ведуча зустрічі нагадала їм бути гідними пам'яті тих, хто загинув і тих, хто дожив донині. Завжди допомагати ветеранам - сходити в магазин, аптеку, привітно вітатися та цікавитись їх здоровям, можливо, пригостити пирогом.

Ми запросили до бібліотеки поважну людину нашого мікрорайону - ветерана війни, малолітнього в'язня концтабору Кириченко Галину Василівну та привітати її. Багато читачів знайомі особисто з шановною гостею тому, як вона щорічно зустрічалася з ними в школі, бібліотеці і дуже цікаво розповідала про свої тяжкі повоєнні роки дитинства.

А ще Галина Василівна дуже здивувала наш колектив, тому як сама навідалася до нас. За чашкою чаю відбулася наша особиста зустріч.

Почуття патріотизму закладається з дитинства. Знати про подвиги своїх дідів і прадідів, сучасних захисників України дуже важливо юним читачам.

Вічна пам'ять загиблим героям і низький уклін ветеранам живим!

Чекаємо вас в бібліотеці №48 на Балківській.



Немає коментарів:

Дописати коментар