24/02/17

Дивовижні і незвичайні хобі

Якщо ви задумалися про те, які бувають хобі, то, можливо, ваше життя перестало вам здаватися цікавим, і ви вирішили його як-небудь урізноманітнити. У багатьох з нас день проходить однаково: дім - робота - дім. Це мимоволі може викликати дискомфорт і бажання хоч що-небудь змінити. А хобі - прекрасна можливість це зробити. Адже в цьому випадку ви не тільки зможете захопитися чимось новим, але також познайомитеся з новими людьми, які внесуть певні зміни у вже сформований образ життя. Хобі - це спосіб відволіктися від однотипних буднів і внести яскраві фарби в будь-який, навіть дуже сірий і похмурий день. Учні 3 класу школи №60 тільки починають захоплюватись різними цікавинками але це вже виховує певну цілеспрямованість у дітей.
Говорячи про те, які бувають хобі, найперше, що спадає на думку, це, звичайно, щось збирати. Хтось колекціонує дорогі антикварні речі, хтось готовий викласти останні гроші за нову марку, а для когось сенсом життя стає збір різних листівок і фантиків від цукерок. 23 лютого до філії №8 завітала директор ЦМБС для дітей Галина Яківна Лазарева із своїм рідкісним хобі - колекціонуванням книжок мініатюр, чим неймовірно зацікавила та надихнула дітей своєю розповіддю про колекцію.
Можливо, ви вирішите збирати ляльок, привезених з різних країн світу, або на вашому холодильнику почнуть з`являтися магнітики із зображенням столиць різних держав. Що б ви не вибрали в якості ваших трофеїв, однозначно можна сказати наступне: «Ваше життя з цього моменту дуже сильно зміниться!» Вже в самий найближчий час ви познайомитеся з людьми, які поділяють ваше захоплення. Ви дізнаєтеся про історію вашого хобі і ознайомитеся з цінами на найдорожчі екземпляри. 
      

Немає коментарів:

Дописати коментар