15/09/21

Смуга-fest «Я одесит, патріот України»

 13 вересня у бібліотеці-філії №40 відбувся смуга-fest – щорічний творчо-інтелектуальний захід у рамках проекту «Читальна зала просто неба». Бібліотечний бренд с нотками одеського колориту, який збирає читачів у широке коло друзів. На фестивалі відкриті локації майже усіх проектів: Ігротека, Диво-ліпака та Бібліотечні ідейки.

Головною подією вересня став «мильний рекорд»-одночасно п’ятдесят один учасник пускали мильні бульбашки…Це було крутезно! На хвилях позитиву учасники перейшли до літературних хвиль-усі хто декламував вірші отримували приємні сувеніри. Творчі локації теж були на морську тематику: ліпили морських тварин, розфарбовували паперові кораблики, в’язали морські вузли, як герої книжок Л.Стінсона «Острів скарбів», Ж.Верна «П’ятнадцятирічний капітан», А.Некрасова «Пригоди капітана Врунгеля», М.Трублаїні «Лахтак».

Після презентації книжкової виставки «Краю мій, від моря синьоокий» та літературної вікторини «Острів скарбів», було нагородження читачів у номінаціях «Сама смугаста родина», «Юнга», «Мадам одеситка».

Дуже приємно, що захід у книжкову форматі став дуже вдалою рекламою для читання та інтелектуального спілкування у зручному та веселому параметрі.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар