01/09/21

Гостини у Одеському Державному музичному ліцеї ім. проф. П. С. СТОЛЯРСЬКОГО

 1 вересня заступник директора КУ “ЦМБС для дітей” м. Одеса Наталія Кавун, бібліограф КУ “ЦМБС для дітей” Олексій Надемлінський, які за сумісництвом ще й є дитячими письменниками, разом з завідуючою філіалу бібліотеки № 26 Наталею Лук'яновою завітали на гостини у ОДЕСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ МУЗИЧНИЙ ЛІЦЕЙ ім. проф. П. С. СТОЛЯРСЬКОГО.

У камерному актовому залі пройшла цікава та змістовна зустріч з учнями 5-х класів. Гості розповіли дітям про відмінності між паперовою та електронною книгою, чому корисно читати саме паперові книжки, про сучасні бібліотеки, про можливості, які вони відкривають перед читачами. Зробили огляд нових надходжень до дитячих бібліотек міста. А ще у п'ятикласників була чудова можливість поспілкуватися з автором їх улюблених книжок, Олексієм Надемлінським, дізнатися про історію написання його книг “Маленька відьма та Кір” та “Життя видатних дітей.” Відкрили діти для себе і нове ім'я — Наталія Кавун не лише розповідала про бібліотеки, а й презентувала свою повість “Канікули з секретом, або Що приховувала графська садиба”. Наталя Лук'янова — завідуюча філіалу бібліотеки № 26 — запросила дітей на екскурсію до бібліотеки та розкрила для них багатство та різноманітність книжкового фонду своєї бібліотеки. На завершення, діти підготували гостям маленький музичний сюрприз.

Щиро дякуємо організаторам зустрічі Викторіє Олександровій та книжковому клубу “Читалочка” і класному керівнику 5 класа Тетьяні Миколаївні



Немає коментарів:

Дописати коментар