28/09/21

Всеукраїнський день бібліотек у дитячій бібліотечній системі Одеси

 Сьогодні, у конференц-залі 21 філіалу бібліотеки КУ "ЦМБС для дітей" міста Одеси відбулись урочистості  присвячені Всеукраїнському дню бібліотек. На святкування зібрались співробітники дитячих бібліотек міста.  Привітати  з професійним святом прийшли  високоповажні гості- заступник директора Департаменту культури та туризму Людмила Крижалко, начальник відділу по роботі з бібліотеками та історико-топонімічної комісії Юрій Санак, головний спеціаліст відділу по роботі з бібліотеками та історико-топонімічної комісії Анжела Василіна.  

Свято розпочалось із промови директора Централізованої міської бібліотечної системи для дітей Галини Лазаревої. Галина Яківна тепло привітала співробітників зі святом, побажала здоров'я та творчих звершень, а також подякувала високоповажним гостям за багаторічну підтримку дитячих бібліотек Одеси. Пані Людмила Крижалко подякувала за теплі слова та зазначила, що в Україні, зокрема,  в Одесі зберігаються та підтримуються традиції прививання любові до читання та книги у дітей. Вона провела паралелі із Грецією, де нещодавно побувала у робочому відрядженні, і наголосила, що ми маємо досить високий рівень. Вітальну промову Людмила Михайлівна завершила нагородженням грамотами Департаменту та Подяками від міського Голови працівників ЦМБС. Пан Юрій Санак звернув увагу на внесок у розвиток дитячої бібліотечної системи Галини Яківни та подарував квіти. 

Голова профспілки Лідія Білан вручила грамоти бібліотекам-ювілярам, та працівникам, які працюють більше тридцяти років.

Сьогодні бібліотекарі черговий раз мали нагоду переконатись у тому, що вони потрібні місту, і це дає нам наснагу для подальших звершень.


Немає коментарів:

Дописати коментар