16/09/21

Професій в світі є багато і малюкам їх треба знати

 З раннього дитинства, коли ми себе памятаємо, нам доводилось спостерігати, як працюють наші батьки, бабусі та дідусі. Вони щоденно ходять на роботу,пораються по господарству, забезпечують родину, усьому дають лад, піклуються про ближніх – і так увесь вік. Адже кожна людина, якщо вона не хвора, повинна працювати – це знають навіть малята.

Колись давно усе було значно простіше – діти вчились у батьків, допомагали їм, а потім продовжували їхню справу. Тепер, у наш час все стало набагато складніше, але й набагато цікавіще – ви можете обрати собі будь-яку професію, до якої душа лежить, а далі тільки від наших старань залежить, як ми будемо навчатися і якими ми будемо спеціалістами.

Зараз на світи існує 20 тисяч різноманітних професій. Про найцікавіші з них прийшли познайомити дітлахів 3-х класів ЗОШ 5, бібліотекарі філії 48 – 14 та 15 вересня.

Діти в ігровій та пізнавальній формі дізнались о професіях, відгадували загадки, побували у перукаря, у лікаря, зображали будівельника та вчителя. Весела вікторина показала, що всяка робота важлива і потрібна, тому треба с повагою ставитись до інших, цінувати їхню працю. Яку б наші діти не обрали професію у майбутньому, головне це бути Справжньою Людиною.



Немає коментарів:

Дописати коментар