23/09/21

«Дефіле бантиків: живе повсюди краса»

 Краса жіноча – теплий подих квітки,

Коханий погляд радісних очей.

Тендітна усмішка, котра так личить жінці

Засліплює, як перший Божий день.

Краса жіноча, еталон усього,

А жінка, це богиня на Землі.

Кохання наше, це ключі від всього

І навіть... найгарнішої.

Микола Щасливий

Краса врятує світ!” – казав класик. І з цим твердженням багато хто не погоджується, але, проте, людство завжди тягнулося до краси. Тому, починаючи з 1995 року, за ініціативою Міжнародного комітету естетики й косметології СІДЕСКО у вересні у світі відзначається Міжнародний день краси. Цього дня у світі шанують все, що приносить естетичне і моральне задоволення. Тому в багатьох містах і країнах саме в вересні повсюдно проводяться конкурси краси.

Згадаємо, коли відбулися перші конкурси краси. Перший міжнародний конкурс краси відбувся ще в далекому 1888 році в Бельгії. До речі, він проходив саме у вересні, можливо тому і дата святкування така. А перший міжнародний конкурс ” Міс Світу” відбувся у Лондоні. Звичайно, в цей день журі обирають переможницю не тільки завдяки її красі, так само в цей день найкрасивіші дівчата показують свої таланти й відповідають на різні питання.

До речі саме у вересні своє професійне свято відзначають і пластичні хірурги, косметологи, виробники косметики, і працівники модельного бізнесу. Адже без усього цього, у наш час, досить складно уявити саме поняття “краси”.

Про все це та багато іншого дізналися читачі філії №40 – які завітали на дефіле бантиків.



Немає коментарів:

Дописати коментар