04/09/19

Квест «Таємниці дачі «Отрада»

Новий навчальний рік розпочався для юних одеситів 3 вересня в зв'язку з святкуванням напередодні 225-річчя рідного міста. Цій події був присвячений другий урок в школах Одеси.
Для десятикласників школи № 57 він пройшов у формі квесту «Таємниці дачі «Отрада», який підготували для них співробітники Центральної міської дитячої бібліотеки. Читачі пройшли старовинними вулицями, прилеглими до моря, познайомилися з будинками і особняками, дізналися їх історію, імена перших господарів. Відшукуючи скарб, взяли учать у математичному та музичному конкурсах, грали в “крокодил”, розшифровували записки, користуючись азбукою Морзе, показували свої знання щодо міжнародних морських символів...У фіналі квесту, навчившись працювати командою, школярі зрозуміли, що скарб, який вони розшукували- це їхні друзі, які завжди поруч, завжди підтримають.
Капітани команд Аліса Горб та Дмитро Захарченко отримали Ордени справжніх одеситів, а усі члени команд - золоті медалі, тільки з шоколаду. Читачам сподобались справжні пригоди, пошуки скарбів піратів, загадки й відкриття.


 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар