30/01/17

Особливості виховання в Україні

У всіх країнах світу люди дуже різні і це залежить не тільки від звичаїв даного народу, але й від традицій виховання. 
Наприклад японські діти проходять три стадії становлення: бог - раб - рівний. Після п'яти років повного «розслаблення» і майже абсолютної вседозволеності, для них непросто взяти себе в руки і почати чітко слідувати загальній системі правил і обмежень. 
Головна особливість французької системи виховання - рання самостійність малюків. Французькі ясла готові приймати дітей у віці 2-3 місяців. 
Дітей в Італії не просто обожнюють, іх надзвичайно обожнюють! Причому не тільки власні батьки і численні родичі, а й зовсім сторонні люди. 
Індійці починають виховувати своїх дітей мало не з моменту народження. Головна якість, яку батьки хочуть бачити в своїх дітях, - це доброта. 
Бажання бути ближче до дитини, вникати в проблеми і цікавитися успіхами - найважливіші аспекти життя американців-батьків. 
Коли починається шкільне життя в дітей у різних країнах, які правила діють у школах, які предмети вивчаються? Про все це та особливості виховання в Україні розповіла дітям 28 січня бібліотекар філії №8 Ірина Олегівна Мошул. Діти 3-Б класу школи №60 із задоволенням подивилися фотографії учнів різних країн та відмітили плюси та мінуси навчання за кордоном.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар