23/12/14

«Вже зовсім скоро рік Новий прийде до нашого порогу»

«А рік Новий уже не за горами,
За кілька тижнів він до нас прийде.
І буде святкувати разом з нами,
Й Козу рогату в дім наш приведе»
Надія Красоткіна
В цьому році Святий Миколай приніс школярам не лише солодощі під подушку, а й найулюбленіший та найголовніший подарунок – зимові канікули. Попрощавшись на місяць зі школою, діти насолоджуватимусь відпочинком на довгоочікуваних канікулах, адже на цей період припадають улюблені свята дітвори – Новий Рік та Різдво.
Бібліотекарі молодшого відділу філії № 37 урізноманітнили вільний час юних книголюбів, віком від двох до десяти років, запросивши їх 22 грудня на новорічний ранок.
 
 
Разом з пізнавальною вікториною діти подорожували казковою ювілейною планетою 2015 року. Рухливі ігри з Дідом Морозом, загадки – плутанки та вірші, які так старанно підготували наші читачі, зробили свято змістовним, цікавим та веселим.
Родзинкою свята став танець «Сніжиночка» у виконанні Софії Потоцької. Софійка займається в балетній студії Світлани Антипової, танцює в спектаклях «Лускунчик», «Пітер Пен», «Червона Шапочка» та «Попелюшка». Граціозність рухів та захоплююча музика принесли гостям хвилини приємного задоволення та естетичної насолоди.



Ми дякуємо батькам читачів за теплі слова на нашу адресу та вітаємо всіх з Новим Роком. У Новий Рік потрібно нести найсвітліші почуття, найкращі наміри, адже багато залежить від нас, яким буде наступний рік і що він нам принесе:
«Хай же рік Новий приносить –
Те, що бажане всіма,
Те, що кожен з нас попросить,
Те, чого і ще й нема!»

Немає коментарів:

Дописати коментар