13/06/24

Сторітелінг: «Знай, хоч в радість, хоч в біду я тебе не підведу!»

 Друг – по-справжньому близька людина, яка довіряє тобі щось особисте і таємне, чого ти не маєш права обговорювати з іншими, бо станеш звичайнісіньким пліткарем. У дружбі дуже високо цінується довіра. Дружба не падає з неба. Її потрібно заслужити.

Сьогодні чудовий літній день! Стільки дружніх та радісних облич навколо! Та воно й не дивно – це дитяча бібліотека № 10 святкує День друзів!

З метою закріпити  уявлення дітей про товариські взаємини, дружбу; виховувати почуття поваги до однолітків, готовність бути з ними ввічливими, доброзичливими, не ображати і не кривдити, колектив бібліотеки спільно з волонтерами організації Товариства Червоного Хреста Пересипського району м. Одеси провели захід, присвячений Міжнародному Дню друзів.

На початку наші читачі дали клятву справжнього мандрівника і разом з капітаном Веселуном, майстром морських байок відправились у подорож, де їх чекали випробування на міцну дружбу.

Діти отримали дорожню мапу для  пошуку ключа від скрині зі скарбом.

І пригоди почалися… На своєму шляху наші мандрівники зустріли піратів, з якими потоваришували, розгадували кросворд, шифр на пісках, що говорять, долали небезпечних хижих спрутів, потрапили на майстер-клас з орігамі, де вчилися робити вітрильники.  Під час подорожі діти навчилися працювати в команді, розвивали уяву, фантазію, дізнались про морські пригоди та культуру, а у хвилини відпочинку знайомились із літературними цікавинками на книжковій виставці «Живу я біля моря».

І нарешті випробування на міцну дружбу закінчилися, скарб знайдено! Адже шлях здолали наші юні мандрівники, які сильні духом і з добрим серцем!

Немає коментарів:

Дописати коментар