10/08/21

Літня квіткова школа: "Квіти - краса життя"

 "Людині для життя потрібні сонце, воля і маленька квіточка", - сказав колись видатний казкар Ганс Крістіан Андерсен. І справді, квіти супроводжують нас протягом усього нашого життя:  зустрічають при народженні, втішають у старості, радують на весіллях, іменинах, святкуваннях... І так  було завжди. Квіти повсякчас хвилювали, зворушували, дивували людей.

В затишній прохолоді читальної зали філіалу бібліотеки №10 вітав приємний запах квітів, тут бібліотекарі влаштували для своїх читачів літню квіткову школу.

 Завідувач відділу Юзік Ірина Миколаївна  запросила усіх на "Галявину квіткової поезії, де представила книжкову виставку "Квіти в легендах, поезії, музиці". Далі читачі відвідали "Казкову галявину квітів"; побували на "Лузі загадок" та зазирнули у "Скарбничку легенд" і дізналися про походження деяких відомих нам  всім квітів.

 Активістки бібліотеки Начоєва Марія і Богатирьова Анастасія виконали танець "Ромашка", а представниці  Територіального центру соціальної допомоги Суворовського району співали чудові пісні. А потім всі разом із задоволенням складали  цікаву абетку  "Квіти нашої місцевості" і грали в гру "Угадай мелодію квітів".  

Наприкінці заходу пройшов майстер-клас "Посади кімнатну рослину".  

Відвідувачі літньої квіткової школи впевнилися, що квіти - це прекраса нашого життя. Вони дарують нам гарний настрій, позитивні емоції, відчуття прекрасного.

Даруйте один одному квіти, будьте завжди вдячними, даруйте радість іншим людям  кожного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар