25/05/21

«На другом берегу»

 21 травня у Бібліотечно-інформаційному центрі (Катеринінська, 67) у рамках ХХІІ Всеукраїнської виставки-форуму “Українська книга на Одещині” пройшла презентація книги дуже талановитих молодих авторів з Херсону — «На другом берегу» - казка у віршах для дітей і дорослих від Вікторії Березіної та Данила Башмака. Він – автор, вона – ілюстратор та дизайнер казки.

На перший погляд може здатися, що це звичайна історія і вона нічим не відрізняється від інших. Але це не так… Перед нами постає дівчина, яка шукає дорогу до рідної домівки. На її шляху трапляються різні герої. Хтось хоче викрасти її, а хтось – не відпустити з лісу. Але щоразу на допомогу героїні приходить кіт. Він проводить її крізь тіні лісу та захищає від зла, а хто цей кіт читачі дізнаються наприкінці казки.

Творчий дует представив свою книгу унікального дизайну учасникам заходу. Всі присутні дізналися не тільки історію створення книги але й переглянули анімаційну роботу.

Дизайн та оформлення книги виконано з використанням техніки колажу на кафедрі дизайну Херсонського національного технічного університету у 2017 році як дипломний проєкт.

 
 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар