07/12/20

Вони стоять на захисті Вітчизни

 6 грудня 1991 року Верховна Рада прийняла постанову про створення Збройних Сил України, які є гарантом суверенітету і цілісності держави, є гарантом у прагненні українського народу бути вільним і незалежним. У наших воїнів є святі слова – служити народу України. І ми вшановуємо і пишаємось своїми захисниками. Слова «Слава Україні! – Героям слава!» перестали бути просто вітанням, це шана найкращим, котрі у найважливіші моменти для нашої держави жертвують собою заради Батьківщини, це шана тим героям, що зі зброєю в руках захищають східний кордон України. Ми вшановуємо памꞌять тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя.

Славним традиціям українського війська, мужності і героїзму, а також відродженню козацької слави і духу лицарства у майбутніх захисників Вітчизни була присвячена героїко-патріотична година, яку провели бібліотекарі філії №8 з учнями 99 школи.

День Збройних Сил України – це свято для всіх нас. Захист Вітчизни став справою всіх українців. У цей день ми вітаємо наших славних військовослужбовців!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар