28/09/18

«Премудросте земна, бібліотеко! Віват тобі хранителько свята»

Чудовий осінній день 27 вересня, був особливим для бібліотекарів філій 37 та 40, адже на їх адресу звучали теплі щирі привітання з професійним святом – Днем бібліотекаря, від читачів та перехожих, які зацікавлено йшли на звуки танцювальних композицій, що звучали на майданчику біля Суворовської районної державної адміністрації. Тут зупинялись вони на довгий час, адже програма свята була різноманітною та насиченою –вікторини, ігри з подарунками, а також запрошення стати читачами наших бібліотек. Також був презентований бібліотечний проект “Книги.Ігра.Тека” та організована фотозона. Адріана Бондаренко - переможець конкурсів “Море талантів” та “Кожний спроможний випробувати себе” продекламувала свій вірш, присвячений цьому святу.

Бібліотекарі 4-ї філії провели бібліотечне свято у Старопортофранківському сквері під назвою “Читать везде, читать всепгда”. Гості свята прийняли участь у цікавих вікторинах, веселих іграх, ознайомились з виставкою навих книжок “Читати — це модно!”. Переможці отримали подарунки.

У філії 19 цей день лунали вірші, пісні, вітання з святом, адже прийшли маленькі читачі привітати своїх улюблених бібліотекарів.

Не менш веселе свято пройшло у філії 22. Відкрив його Гімн бібліотекаря, але найбільш цікаво пройшло бібліо-шоу “Читачі бувають різні”, міні-спектакль “Подорож у казку”, вікторина “Бібліомозаїка” та гра “Намалюй улюбленого книжкового героя”.

Немає коментарів:

Дописати коментар