19/09/18

Сузір’я сучасних українських письменників.

Презентація дитячих книг сучасних українських письменників пройшла в філії №48 17 та 18 вересня для чоторикласників ЗОШ№111.
Дитинство – світ особливий: дерева у ньому величезні, незнайомі будинки – загадкові, а таємничі істоти можуть зявитись будь де. Твори таких вже відомих письменників - як Сашка Дерманського, Івана Андрусяка, Ірени Роздобудько, Галини Малик , неперевершених Юхіма Чеповецького та усім любимого Всеволода Нестайко – це порція смішних, моторошних, детективних, веселих і захопливих історій.
Дівчинки Соня і Ася, Стефа і Чакалка, Кицик і Мицик, маленький Петрусь з друзями, Чудове Чудовисько, Грицько і кіт Ковбаско , безпритульний хлопчик Хроня і пес Рекс нехай увійдут у дитинство наших дітей, тому,що вони непомітно вчать малих читачів найголовнішому – дружити і творити добро. На думку письменників, дітям не вистачає тепла й доброти, а дитяча книжка має гріти душу, бути світлою, веселою й цікавою. А жити нам усім разом на нашій маленькій планеті допомагають тільки доброта і любов один до одного.


Немає коментарів:

Дописати коментар