27/04/15

«Бережіть примножуйте природу для нас і для майбутнього народу»

Очистимо Землю від бруду і скверни,
Посіємо скрізь доброти й квітів зерна!
Хай буде планета красива й зелена
Для щастя, добра і для тебе й для мене!
Надія Красоткіна
Ми прийшли на, цю землю, щоб жити працювати, розвиватися, творити. Але ми маємо памятати про те, що кожен із нас - невід’ємна частинка матінки-природи - гарної і корисної, але тендітної і вразливої, тому ставитися до неї треба дуже бережно і дбайливо. Адже ми називаємо себе господарями планети і на нас лежить відповідальність за її збереження.
23 квітня в бібліотеці-філії № 37, цією проблемою переймалися учні 3 – В класу ОЗОШ № 48. В імпровізованому лісі люди залишили купу сміття. Побачене збентежило мешканців лісу і вони зі своїми скаргами прийшли до еколікаря Айболита та скаржилися на те, як згубно впливає на них таке байдуже ставлення людей.
Разом із представником екологічного центру Самойленко Іриною Володимирівною третьокласники повторили правила поведінки на природі та узнали багато цікавих фактів з життя рослин і птахів, які мешкають на території Одеської області та занесені до Червоної Книги України.

Світ навколо нас такий чарівний, такий квітучий і радісний, та щоб зберегти цю неповторну красу треба вже сьогодні задуматись над своєю діяльністю і навчитися жити на планеті в гармонії з природою, не тільки споглядати її красу і користуватись її благами, але й дбати про її цілісність і непорушність, відчувати її потреби. Такий висновок зробили майбутні захисники природи.

Немає коментарів:

Дописати коментар