22/10/12

«Людину можна пізнати по книгах, які вона читає»


16 жовтня 2012 р., бібліотека-філія №8 була рада зустріти в своїх стінах учнів 6-а класу гімназії №4, їх класного керівника Пантелюк Галину Петрівну та бібліотекаря Валентину Вікторівну.


 Метою зустрічі стало - проведення біб. уроку по ознайомленню дітей із довідково-бібліографічним апаратом (а саме, з краєзнавчою та систематичною картотекою статей), а також огляд нових надходжень.

Завідуюча бібліотекою, Наталя Іванівна Белінська, розпочала захід із ознайомлючої екскурсії, завершивши її розповіддю про картотеки і зручність їх використання.

Далі, бібліотекар читальної зали старшого відділу Кузнецова Наталя Володимирівна презентувала школярам найкращі книжкові та журнальні новинки, які ми отримали в поточному році.

   
Безпосередній контакт із привабливими, яскраво ілюстрованими, новенькими книгами – завжди захоплює читачів і привертає всю їх увагу. Багато школярів відразу виявили бажання поповнити читацькі ряди. Один хлопчик сказав, що він майбутній юрист і попросив показати, як виглядає Кримінальний кодекс України, більшість присутніх зацікавили книги про живу природу, вони активно обговорювали свої враження про почуте і побачене. Все це не може не радувати нас, працівників дитячої бібліотеки, підтверджуючи тим самим важливість та необхідність нашої праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар