22/12/11

Полювання на бестселлери року.


21 грудня 2011 року в молодшому відділі бібліотеки №36 пройшов День інформації.

Несподівана зміна погоди перешкодила зустрічі з читачами в бібліотеці, але ми знайшли чудову альтернативу - День інформації відбувся у 2-А класі школи №51.
Класна кімната вже була святково прикрашена під керівництвом педагога Сиволап Олени Сергіївни. Спочатку школярі переглянули книгу Н.Ангелової «Живи,Батьківщино», на сторінках якої є і кросворди, і загадки, і різноманітні завдання про рідну країну. Другокласники дуже зраділи по-дитячому яскравим «Динозаврикам» та «Домашнім  улюбленцям». Особливу увагу та інтерес  викликала серія «Я люблю читати». Діти розглядали, читали та обговорювали книжечки із цієї серії. Читачі дізналися багато цікавого про рідний край, історію народів, дивовижний світ природи.
Наприкінці зустрічі найактивніші  читачі  представили свої улюблені  бестселлери – книги, які запам’яталися і сподобалися найбільше, рекомендували їх однокласникам. Не обійшли увагою ми і головний «бестселлер» для педагогів – «Розкажіть онуку» завжди підкаже свої секрети виховання, чим і скористалася класовод Сиволап  О.С.


Немає коментарів:

Дописати коментар