17/06/21

Книги шукають друзів

 У сучасному світі, незважаючи на велике різноманіття електронних гаджетів, книга та бібліотека залишається невід'ємною складовою в отриманні необхідної інформації. Саме друкована книга була, є і залишиться найціннішим скарбом людства і невичерпним джерелом знань.

Щоб ознайомитися з книжковим скарбами, пришкільний табір ОЗОШ 78 завітав до дитячої бібліотеки 22, де відбулася екскурсія "Книги шукають друзів".

Юні читачі уважно слухали розповіді бібліотекарів про історію, діяльність бібліотеки. Познайомилися з розстановкою фонду у молодшому та старшому відділах, правилами користування, книжковими виставками: "Читаємо влітку" - твори для дітей та про дітей, "Пам'ятки без п'єдесталів"- класична література країн Європи, "Вітаємо з ювілеєм!" - твори-ювіляри 2021 року, "Загадки старих обкладинок" - письменники-ювіляри та твори-ювіляри червня, "Літературне читання"- бестселери світової літератури, "Бережи землю"- Всесвітній день охорони навколишнього середовища, "День океанів"- мешканці підводного світу. Ділилися враженнями про свої улюблені книжки, задавали питання і цікавилися літературними новинками.

Дітворі дуже сподобалося подорожувати книжковою країною, вони отримали позитивні емоції, покращили навички спілкування та поповнили багаж необхідних знань.

 
 
 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар