28/07/17

"Дружити справа нелегка, але дружити треба вміти"

        “У будинку людського щастя дружба зводить стіни, а любов утворює купол”. У цих словах К. Пруткова образно визначена роль дружби в людських стосунках.
          Нині,  коли час збігає надзвичайно швидко,коли ритм життя набуває шаленого темпу, коли не вистачає часу для спілкування - чи актуальні питання глибоких, дружніх взаємин?
          Дружба ушляхетнює життя, її шанували та возвеличували мислителі давнини.   Ми вирішили дізнатися, що для підростаючого покоління у  ХХI ст. означає дружба.
          Діти ознайомилися з тематичною  полицею "Людини багата друзями". Наші читачі  вважають книгу своїм другом, адже  вона вчить розуму, підтримує у важкі хвилини.
          Бібліотекарі філії №10 провели з дітьми розваги "Дружити справа нелегка, але дружити треба вміти" “Мій найкращий друг”.   Відбулося анкетування   "Пізнай себе", проведений круглий стіл "З чого починається дружба". Читачі  з задоволенням згадували різні життєві історії пов'язані з дружбою, обговорювали  прочитані книги. Валентина  Соловйова презентувала вірш про дружбу, власного авторства.
          В дитячій  уяві дружба - це яскрава різнокольорова квітка.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар