23/08/13

Інформація про бібліотечне обслуговування літнього табору «Вікторія».

Співпраця міських дитячих бібліотек з Комунальним позашкільним навчальним закладом «Одеський міський дитячий оздоровчо-спортивний комплекс „Вікторія” має вже трирічну історію. У червні місяці у таборі проходять тренувальні збори юні футболісти, основне призначення табору у липні-серпні – оздоровлення та дозвілля соціальних категорій дітей одеської громади.
     Різними видами транспорту, за власний кошт, обов’язково з найкращими книжками кожний понеділок прямували бібліотекарі на вул. Дача Ковалевського, 93, щоб о 16-й годині зустрітися з юними відпочивальниками на ігровому майданчику або у зеленому театрі.
     Що пропонували бібліотекарі дітям у цьому році? Для наймолодших це казковий детектив «Хто сказав «Няв!»? до 110-річниці від дня народження В.Сутєєва, абетка безпеки «Каждый маленький ребенок должен это знать с пеленок!» про правила дорожнього руху, лялькова вистава «Нові пригоди баби Яги», літературне кафе «Чарівна скринька казок», гумористичне казино «Добрий сміх не б’є, не мучить, він на світі жити учить»; для  середнього віку - літній променад «Про зеленые леса и лесные чудеса», театралізована гра «Нарада лісових мешканців», етична тема «Про слова та вчинки», диспут «Права та обов’язки неповнолітніх», вистава лялькового театру за творами В.Маяковського «Что такое хорошо?», геральдична мозаїка «Овіяні славою прапор і герб», краєзнавча вікторина «Люби і знай свій рідний край»; для старшого віку -  школа сприяння здоров’ю «Наші друзі вітаміни», пізнавальна гра «Секрети звичайних речей», екологічна подорож «Голос рідної природи», гра-вікторина «Мы в ответе за тех, кого приручили», пізнавально-правова година «З Україною в серці в Україні живу» до Дня Незалежності України.
        З вихованцями спілкувалися працівники ЦБ ім.А.Гайдара та філій 8, 9,11,19, 21, 22, 36, 39, 45, 46, 48. Соціальний партнер 2-х заходів – Одеське міське управління юстиції
    

            заст. директора М.Ітрухіна
 
  
  

Немає коментарів:

Дописати коментар