23/11/12

«БЕЗ ТРУДІВ НЕ ЇСТИМЕШ ПИРОГІВ!»


21 листопада бібліотека-філія №8 приймала в себе дорогих гостей – маленьких читачів зі старшої групи дитсадка №3, які були запрошені з їх вихователькою Цуркан Людмилою Петрівною.
Цього разу для малюків була організована лялькова вистава «Про працьовитого Півника та лінивих мишенят» (за мотивами української народної казки «Колосок»).
Постановник вистави – бібліотекар молодшого відділу Яремчук Валентина Іванівна.
Ось на сцену виходить чарівна дівчинка Марійка, яка радо вітає наших маленьких глядачів. Марійка – справжня одеситка, вона гарно співає і танцює, знає багато жартів, любить свою родину, природу і весь цей прекрасний світ. Вона чемна, добра, а ще – обожнює читати! Тому вона вирішила познайомити дітей  з пригодами казкових героїв – Півником, який заробляє свій хліб нелегкою працею та мишенятами Круть та Верть, які були великими ледарями. Ця казка є дуже повчальною, та водночас веселою.
Пізніше діти відповідали на запитання Марійки, приймали участь в різних конкурсах  і заробляли чарівні фішки, які обмінювалися на цікаві призи.
Надзвичайно приємно бачити як знайомство з книгами через гру дає дітям море позитивних емоцій та корисної інформації. Наш ляльковий театр з нетерпінням чекає на нові зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар