20/01/12

Година доброти

            17 січня 2012 року в дитячій бібліотеці-філії №19 за адресою вул. Єфімова-12 у відділі обслуговування учнів 5-9 класів було проведено годину доброти «Йшов трамвай 10-й номер». Масовий захід був підготовлений і проведений з учнями 5-А класу ОЗОШ №8 завідуючою філії Чередниченко С.О., бібліотекарями Булгаковою Л.М. та Ізюмовою І.Ф.
При підготовці заходу колектив філії ставив собі за мету, не вдаючись до повчань та нотацій, повторити з дітьми правила гарної поведінки в транспорті, при спілкуванні з людьми, в різних життєвих ситуаціях.
З нагоди заходу в читальному залі з’явилась тематична полиця «Щоб день минув не марно, з усіма поводься гарно», на якій були представлені нові, яскраві, цікаві та повчальні видання по етикету. Огляд нових книжок про взаємоповагу і чуйність, ввічливість і добрі манери провела Булгакова Л.М. Учні слухали бібліотекаря надзвичайно уважно і, зацікавившись новими надходженнями, після заходу взяли книжки додому.
Під час години доброти школярі читали вірші, швидко пригадували прислів’я та приказки про добрі вчинки, правила взаємовідносин з іншими людьми. Діти також із задоволенням взяли участь в розгадуванні кросворду «На зупинці». Класний керівник 5-А класу ОЗОШ №8 Кочетова Людмила Антонівна щиро подякувала колективу бібліотеки №19 за веселу, проте водночас повчальну годину доброти.   

Немає коментарів:

Дописати коментар