28/07/11

«Книжка – восьме чудо світу»


25 липня в бібліотеці-філії №19 було проведено свято «Книжка – восьме чудо світу».
В читальному залі для читачів 5-7 класів ОЗОШ №8, гімназій №5, 8 завідуюча філії Чередниченко С.О. провела огляд книжкової виставки «Щира втіха – улюблена книга», на якій були представлені нові надходження з різних галузей знань.
В програмі свята відбулися: літературна вікторина, казкова розминка, вікторина «Народна мудрість» та гумористична вікторина, в яких читачі з великим задоволенням приймали участь.
 у проведенні вікторин, найкраще відповідали на запитання вікторин присвячених творчості О.С. Пушкіна, Г. Андерсена, О. Волкова.
Знавцями творів О.С. Пушкіна, Г. Андерсена, О. Волкова визнані:
Третьякова Олена – ОЗОШ №57
Карпова Світлана – ОЗОШ №8
Стадник Олена – ОЗОШ №8
Таранюк Вікторія – ОЗОШ №8
Петрова Марія – ОЗОШ №57
Перпері Юлія – гімназія  №5

 Бібліотекар відділу 5-9 класів Ізюмова У.Ф. в своєму огляді ознайомила читачів з новими книжками з інформаційного списку «Технічний прогрес на службі людям», наприклад,:
«Книга знань», «Необычайные истории обычных изобретений», «Чудеса прогресса», «Чудеса техніки», якими дуже зацікавились діти .

Дітям дуже сподобалось, як читачка бібліотеки учениця 7 класу ОЗОШ №8 Тофтун Ірина прочитала байку Леоніда Глібова «Цуцик».

Семикласник  ОЗОШ №8  Лозовський Володимир читав вірші про книгу, розповідав про свої улюблені книжки, які радив прочитати всім присутнім.

Дітям  сподобались нові цікаві книжки, які, сподіваємось,  стануть у пригоді при навчанні та в час дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар