23/08/19

Україна моя

Україна моя - це клич журавлиний.
І море, і гори, і велич степів.
Моя Україна - це люди стосилі,
І предки, і пам'ять славетних часів!
Україна... Золота, чарівна сторона. Земля рясно уквітчана, зеленню закосичена. Скільки ніжних поетичних слів придумали люди, щоб висловити гарячу любов до краю, де народилися й живуть!
У глибину століть сягає історія нашого народу. Україна виколисала велетнів сили і духу - таких як Петро Сагайдачний, Богдан Хмельницький, Іван Сірко, Григорій Сковорода, Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Михайло Грушевський... Цей перелік можна продовжити й іменами наших сучасників, які примножують славу нашої Батьківщини.
Саме ці імена представлені у відкритому перегляді "Мати Україна - ти в нас єдина!", присвяченому Дню Незалежності України, який розгорнувся у старшому відділі дитячої бібліотеки 22.
Разом з бібліотекарем Тищук Т. В. читачі зможуть помандрувати сторінками історії нашої Батьківщини, дізнатися про державну символіку - гімн, прапор і герб, а також ознайомитися з відомими творами класичної та сучасної української літератури.
Ми сподіваємося, що допомагаємо дітям стати гідними громадянами у майбутньому - адже саме читання відіграє одну з основних ролей у становленні особистості, а бібліотекарі завжди допоможуть у виборі літератури.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар