26/05/16

Зустріч з письменником В.Рутківським.


25 травня бібліотекарями старшого відділу філії № 37 була організована зустріч учнів 6-х класів 10-ї школи з відомим українським дитячим письменником, журналістом Володимиром Рутківським.
Володимир Григорович розповідав дітям про свої шкільні роки, про те, з чого почалася його літературна діяльність. Багато уваги письменник приділив розповіді про власну творчість, головною темою якої є історія та культура українського народу. Також Володимир Григорович багато цікавого розповів про головних героїв його відомих книг «Гості на мітлі», «Джури козака Швайки», «Сторожова застава», повідомив, що по мотивам «Сторожової застави» знято український пригодницький фільм-фентезі, прем’єра якого відбудеться 22 грудня 2016 року. А поки що учні мали змогу разом з автором книги подивитися трейлери до кінострічки «Сторожова застава».
Зустріч пройшла в теплій, доброзичливій атмосфері, дітям дуже сподобалось спілкуватися з письменником, багато різноманітних питань було задано Володимиру Григоровичу, на які він залюбки відповідав. Наприкінці заходу письменник подарував бібліотеці свою книгу «Джури козака Швайки».

Немає коментарів:

Дописати коментар