19/10/15

Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

День сьогодні був добрий, тому що людським теплом і добротою зігріваються серця. Доброта і милосердя — два крила на яких тримається людство. Скільки людей з обмеженими фізичними можливостями мають дефіцит спілкування і прагнуть розширити круг своїх знайомих, тому бібліотека – філія №48 організовує для цієї групи користувачів активні форми масових заходів. 16 жовтня, напередодні Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, відбулася зустріч з дітьми – інвалідами ЗОШ №5, НВК №1.
Бібліотекар Ігнатьєва Л.П. говорила про життя та головне призначення людини - доброту в душі та уміння співчувати. Як закликав великий український філософ Григорій Скворода: «Люди, будьте людяними! Це наш перший обов`язок». Це звернення філософа залишається актуальним і сьогодні.
Далі даний захід вели улюблені герої хлопців та дівчаток: «Пирати Корибского моря». Дітям дуже сподобалося розважальна програма: веселі ігри, конкурси, вікторини, загадки.
Матеріальну та моральну підтримку у проведенні цього заходу надав кандидат в депутати Едельман  Олександр Володимирович. На завершення урочистої частини Едельман О. В. подарував дітям — читачам подарунки та солодощі та побажав всьому колективу бібліотеки успіху та вдячних читачів.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар