06/11/14

Мій край

 4 листопада в Одеській спеціалізованій школі № 40 відбулась зустріч учнів 9-х класів з відомим одеським поетом Яковом Прокоповичем Пересунько. Тематика зустрічі була присвячена Дню українського козацтва, який відзначався в нашій країні 14 жовтня. Поет розповів дітям про свій життєвий шлях, презентував власні збірки поезій, прочитав декілька віршів про героїчне минуле нашого краю та сьогодення. Яків Прокопович познайомив дітей з деякими цікавими фактами про історію українського козацтва. Поезія Якова Пересунько не залишила нікого байдужим. Старшокласникам дуже сподобались вірші зі збірок «Мова природи», «Коромисло долі», «Апокрифи», «Філафонія». Яков Прокопович із величезним задоволенням прослухав власні поезії у виконанні дітей.
Завдяки цій зустрічі учні закладу отримали змогу познайомитись не тільки з творами поета, а в першу чергу з людиною з великим серцем та щирою душею, справжнім громадянином та патріотом своєї країни.
На зустрічі також була представлена тематична полиця творів Я.Пересунко та книжок, присвячених історичному минулому України, знаменитим отаманам козачого руху, подвигам і бойовій славі козаків.

Немає коментарів:

Дописати коментар