02/07/14

Мудра казка розуму навчає

Казки залишаються найулюбленішим жанром  усної народної творчості. Хоч промандрували вони до нас із сивої давнини, але ніскільки не постаріли, не втратили життєрадісності, бойового духу, гумору. Адже багато поколінь вкладали в казки досвіт прожитих літ, свої  біди  і радощі, мрії й сподівання, мудрі добрі слова.
Зустріч з українськими народними казками, та творами відомих українських письменників – І. Франка, Л. Українки та Т.Г. Шевченка відбулась у  бібліотеці №48.  Маленькі читачі  з д/с №88 показали не аби яке знання української літератури. Діти розповідали українські вірші та співали українські пісні. Заслуга у цьому завідуючої, методиста,  та вихователів дошкільного закладу.
Дивовижний світ української казки, який всі пізнають у дитинстві, залишається з людиною на все життя, вчить мудрості й оптимізму, які притаманні нашим улюбленим казковим героям. Казки навчать дітей розрізнять добро і зло, бути мужнім і чесним, любити рідну природу.
Наша філія  багата ілюстрованими та різноманітними українськими книжками які адресовані дітям, їхнім батькам  і призначені для читання в родинному колі.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар