13/12/12

Година милосердя

"Пусть  добрым будет ум у вас,
А сердце  умным будет..."
С.Я. Маршак

3-4 грудня 2012 року відбулися масові заходи до Міжнародного дня інваліда з читачами-учнями 4-х класів ОЗОШ №107.Мета заходу - ознайомити дітей з явищем інвалідності, причинами, життям таких людей у суспільстві, величчю їхньої душі і душевної краси та виховувати співчуття, доброту, чуйність, безкористливість, турботу про старих, немічних, одиноких
На масовому заході було представлено книжкову виставку творів про людей-інвалідів, та твори письменників-інвалідів, вирізки з периодичної преси.
Бібліотекарі Я.Яроцька та Н.Левченко привели дітям багато прикладів інвалідства - про тих, хто народився з фізичними вадами, тих, хто набув внаслідок якихось травм та інших, рятуючих чієсь життя...
Діти знайомились з книгами, ділились враженнями, дискутували на тему "Інвалідність і повноцінне життя", "Як ставитися до людини-інваліда" та інші.
Сподіваємось, що наша година милосердя нікого не залишила байдужим, що є у світі речі, яких, не можна незнати: це вічливість і шанобливість, співчуття до ближнього і безкористливість. Залишаймося людьми! 

Немає коментарів:

Дописати коментар