11/11/11

"На парапетах осені"


7 листопада 2011 року в дитячій бібліотеці-філії  №37 відбулася зустріч 
із членом Національної спілки письменників України 
(членом Ради Одеського відділення Національної спілки письменників України) 
Сергієм Вікторовичем Дмитрієвим.

 Зустріч мала характер вільної бесіди. Урок з «Літератури рідного краю» був простим невимушеним спілкуванням із письменником. Учні 9 класу ЗОШ №48 ставили письменнику питання про творчість, літературні та духовні уподобання, цікавились його життєвим та творчим шляхом. Мова заходила про різні сфери життя сьогоднішньої творчої спільноти України.
Письменник розповідав про історію створення окремих творів, ділився творчими планами, розповідав про свою роботу зі студентами та вчителями ,ділився спостереженнями про ментальність одеситів, багатонаціональний характер міста. Учні виявили неабияку зацікавленість творчим процессом сучасності, ділились враженнями власних творчих лабораторій.

 Гітара слову допоможе!

 Завершилась зустріч виконанням письменником власних пісенних творів під акомпанемент гітари. Весь період спілкування у читальному залі бібліотеки панувала невимушеність, доброзичливість та щасливий настрій творчої атмосфери.

Обмежений час,та безліч запитань, які виникали у слухачів, не дозволили поставити крапку в цій зустрічі. Це була перша, але далеко не остання зустріч з цією цікавою творчою людиною.


Немає коментарів:

Дописати коментар