Сторінки

08/07/24

Нові надходження в бібліотеці

 Очі розбігаються, душа радіє у наших читачів! До дитячої бібліотеки № 48  надійшло багато нових видань. Читачі старшого відділу зразу помітили пригодницькі твори Андрія Кокотюхи, знаного сучасного українського письменника. Аж шість книжок  про пригоди Максима Білана  та Дениса Черненка! А от і нове чудове видання, теж улюбленця дитячої душі,  Миколи Трублаїні «Шхуна». Вже кілька поколінь молоді захоплюється юними патріотами. Надійшли очікувані друга і третя частини трилогії Ігоря Куруса «Знайти Антлантиду» та  чергова книга Енід Блайтон «Славетна п'ятірка».

А яка чудовий твір Євгенії Завалій «Це всі ми»! Повість про те, як звичайні підлітки можуть змінити місто на краще. Книга про дружбу та любов до тварин і природи. До уваги підлітків дві книги Оксани Саліної «Скарби». Про сучасну переселенку з прифронтового Лисичанська на Тернопільщині. Про перші стосунки, літні пригоди. Дуже зворушлива книга Євгенія Шишацького «Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь». Реальна історія до «краю застиглого часу». Науково-популярні книги  обов'язково зацікавлять читачів, тому як мають постійний попит, - Таня Ллойд Кай «Під тиском» та Ерік Берн  «Вступ до психіатрії та психоаналізу». А ще багатий вибір нових видань класичної літератури Т.Шевченка, М.Гоголя, Л.Українки, М.Старицького, В.Винниченка, Б.Грінченка…

Отож, юні читачі, приходьте і радійте широкому вибору нової літератури у дитячу бібліотеку № 48, що на Балківській 36/6.

Немає коментарів:

Дописати коментар